Ni räddar oss. Låt oss hjälpa er!

Just nu behöver Sverige så mycket vårdpersonal som möjligt. Men även mitt under en pågående pandemi så behöver barnen hämtas, glosor behöver tragglas och köttbullar behöver serveras.

Som tack för er enorma insats under denna kris vill Colivia erbjuda alla våra läkare, sjuksköterskor och undersköterskor kostnadsfri barnpassning och läxhjälp.

 

Colivia bjuder på Yepstr

Vi gör detta genom ett samarbete med Yepstr, Sveriges största och tryggaste plattform för ungdomsjobb. I Yepstrs app kan du hitta, intervjua och boka ungdomar i din närhet för att hjälpa till hämtning, lämning, läxläsning och mera.

Yepstr bjuder på de två första timmarna, alla övriga timmar bekostar Colivia. Du som Colivia-konsult får alltså denna hjälp gratis.

Alla Yepstrs 35 000 ungdomar är legitimerade med Bank ID och omfattas av olycksfallsförsäkring.

För mer information om hur du bokar hjälp från Yepstr, kontakta din konsultchef. Är du inte redan konsult hos  ladda ned vår app för att hitta ett uppdrag eller chatta med oss här på hemsidan.

 

Ladda ned Colivias app

Ladda ner vår app för att se och boka dig på Sveriges bästa vårduppdrag redan idag!
1_screen_uppdrag-ssk

Så fungerar det

Sök lediga uppdrag, ansök, bli bokad och få betalt. Enkelt!

ProfileCreated with Sketch.

1. Skapa en profil

Ladda ner vår app och skapa en profil. Här anger du hur, var och när du vill arbeta.SearchCreated with Sketch.

2. Hitta ett uppdrag

I appen publicerar vi alla våra uppdrag. Genom att filtera på tid, plats och kompetens hittar du enkelt de uppdrag som passar just dig.

On callCreated with Sketch.

3. Vi kontaktar dig

När du hittar ett uppdrag som du tycker om kan du antingen ansöka till det direkt eller ställa frågor. En av våra trevliga medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.

Arbeta som konsult

Vi hjälper dig som sjuksköterska att snabbt och enkelt att hitta spännande och kompetensutvecklande uppdrag i hela Sverige.

Hos Colivia har du alltid en personlig kontakt, din egna konsultchef, som ser till att du har allt du behöver för att lyckas med ditt uppdrag. 

Trygghet

Colivia vill alltid erbjuda en förstklassig service samt goda och rättvisa villkor.

Vi har därför valt att teckna avtal med Söderberg & Partners för att du som konsult ska kunna känna dig trygg med att du är rätt försäkrad och har en god avsättning till pensionen. Utöver detta har du givetvis en konkurrenskraftig ersättning!

Så tycker vi om Colivia

"Det är riktigt bra att kunna se alla uppdrag i direkt appen, så slipper man att ringa runt eller bli nedring av bemanningsbolag"
Emilia S.
Sjuksköterska
"Jag vet att jag kan ringa min konsultchef gällande allt, stort som smått, han löser det. Det får mig att känna mig trygg"
Kristoffer A.
Sjuksköterska
"Jag hittade ett intressant uppdrag och blev bokad på det inom en timme, så smidigt och enkelt!"
Emelie B.
Sjuksköterska

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Colivia ?

Colivia är en app för dig som själv vill kunna scrolla igenom mängder av aktuella vårduppdrag. Vi tror att du vet hur och var du vill arbeta. Därför publicerar vi alla uppdrag direkt i appen. På så sätt kan du kan enkelt visa intresse för de uppdrag som du faktiskt vill ha.

Hur gör ni med pension och försäkringar?

Colivia har ett avtal med Söderberg & Partners gällande pension och försäkringspolicy för att du som konsult ska kunna känna dig trygg med att du har dem rätta försäkringarna samt en god avsättning till pensionen.

Måste jag ha eget företag för att ta uppdrag?

Nej, det måste du inte. Hos oss kan du arbeta som löntagare, egenanställd eller som egenföretagare. Valet är ditt!

Kan ni hjälpa till med boende och resor?

Självklart hjälper vi till! Skicka ett meddelande till oss eller ring oss. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på “Om oss” sidan.

Vilken ersättning får man som konsult hos er?

Ersättningarna är olika beroende på uppdraget och din kompetens. I de flesta fall kan vi på Colivia erbjuda bättre ersättning än andra bemanningsföretag. Kontakta oss gärna för mer information!

Finns det någon jag kan ringa om jag har frågor om ett uppdrag?

När du arbetar via Colivia tilldelas du en ansvarig konsultchef som du kan ringa eller mejla om du skulle få några frågor innan, under eller efter uppdraget.

Appen för vårdpersonal i framkant

Ladda ner vår app för att se och boka dig på Sveriges bästa vårduppdrag.