För vårdpersonal i framkant

Vår app fokuserar just nu på läkare och sjuksköterskor. Gör gärna en intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi har passande möjligheter för dig.
Illustration kvinna med mobil
vårdpersonal vårdbemanning

Arbeta som konsult

Vi hjälper vårdpersonal att snabbt och enkelt att hitta spännande och kompetensutvecklande uppdrag i hela Sverige.

Vi arbetar främst med sjuksköterskor och läkare, men har även uppdrag för arbetsterapeuter, psykologer och övriga yrkesgrupper. Gör gärna en intresseanmälan alternativt kontakta oss på colivia@colivia.se

Trygghet

Colivia vill alltid erbjuda en förstklassig service samt goda och rättvisa villkor.

Vi har därför valt att teckna avtal med Söderberg & Partners gällande pension och försäkringspolicy.  

Du som konsult kan känna dig trygg med att du har de rätta försäkringarna samt en god avsättning till pensionen, givetvis utöver en konkurrenskraftig ersättning!

Så tycker vi om Colivia

"Det är riktigt bra att kunna se alla uppdrag i direkt appen, så slipper man att ringa runt eller bli nedring av bemanningsbolag"
Emilia S.
Sjuksköterska
"Jag vet att jag kan ringa min konsultchef gällande allt, stort som smått, han löser det. Det får mig att känna mig trygg"
Kristoffer A.
Sjuksköterska
"Jag hittade ett intressant uppdrag och blev bokad på det inom en timme, så smidigt och enkelt!"
Emelie B.
Sjuksköterska

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Colivia?

Colivia är en app för dig som själv vill kunna scrolla igenom mängder av aktuella vårduppdrag. Vi tror att du vet hur och var du vill arbeta. Därför publicerar vi alla uppdrag direkt i appen. På så sätt kan du kan enkelt visa intresse för de uppdrag som du faktiskt vill ha.

Hur gör ni med pension och försäkringar?

Colivia har ett avtal med Söderberg & Partners gällande pension och försäkringspolicy för att du som konsult ska kunna känna dig trygg med att du har dem rätta försäkringarna samt en god avsättning till pensionen.

Måste jag ha eget företag för att ta uppdrag?

Nej, det måste du inte. Hos oss kan du arbeta som löntagare, egenanställd eller som egenföretagare. Valet är ditt!

Kan ni hjälpa till med boende och resor?

Självklart hjälper vi till! Skicka ett meddelande till oss eller ring oss. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på “Om oss” sidan.

Vilken ersättning får man som konsult hos er?

Ersättningarna är olika beroende på uppdraget och din kompetens. I de flesta fall kan vi på Colivia erbjuda bättre ersättning än andra bemanningsföretag. Kontakta oss gärna för mer information!

Finns det någon jag kan ringa om jag har frågor om ett uppdrag?

När du arbetar via Colivia tilldelas du en ansvarig konsultchef som du kan ringa eller mejla om du skulle få några frågor innan, under eller efter uppdraget.

Appen för vårdpersonal i framkant

Ladda ner vår app för att se och boka dig på Sveriges bästa vårduppdrag.