Vill du veta mer?

Nedan kan du se svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Undrar du något mer är du alltid välkommen att fråga oss i vår chatt nere i högra hörnet.
Illustration kvinna med mobil

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Colivia?

Colivia är en app för dig som själv vill kunna scrolla igenom mängder av aktuella vårduppdrag. Vi tror att du vet hur och var du vill arbeta. Därför publicerar vi alla uppdrag direkt i appen. På så sätt kan du kan enkelt visa intresse för de uppdrag som du faktiskt vill ha.

Hur gör ni med pension och försäkringar ?

Colivia har ett avtal med Söderberg & Partners gällande pension och försäkringspolicy för att du som konsult ska kunna känna dig trygg med att du har dem rätta försäkringarna samt en god avsättning till pensionen.

Tar ni fullt arbetsgivar ansvar ?

Givetvis. Det är självklart för oss. 

Hjälper ni till med resor och boende?

Självklart hjälper vi till! Skicka ett meddelande till oss eller ring oss. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på “Om oss”-sidan.

Appen fungerar inte som den ska? Vad gör jag?

Om du upplever problem med appen så vill vi väldigt gärna höra det så att vi kan rätta till det. Kontakta oss via vår chat här på hemsidan eller maila till colivia@colivia.se

Vilken ersättning får jag som konsult hos er?

Ersättningarna är olika beroende på uppdraget och din kompetens. I de flesta fall kan vi på Colivia erbjuda bättre ersättning än andra bemanningsföretag. Kontakta oss gärna för mer information.

Måste man ha eget företag för att ta uppdrag?

Nej, det måste du inte. Hos oss kan du arbeta som löntagare, egenanställd eller som egenföretagare. Valet är ditt!

Finns det någon jag kan ringa om jag har frågor om ett uppdrag?

När du arbetar via Colivia tilldelas du en ansvarig konsultchef som du kan ringa eller mejla om du skulle få några frågor innan eller under uppdraget.

Var är ni upphandlade?

Vi har idag ramavtal med ett stort antal av Sveriges kommuner och landsting. Vi har utöver det även avtal med ett flertal privata aktörer, stora som små.

Vilka yrkesgrupper arbetar ni med?

De flesta av våra konsulter är läkare och sjuksköterskor. Men vi arbetar även med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykologer.